Υπηρεσίες

Μεταφορική Λύρας

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η 40χρονη εμπειρία της εταιρίας, σε συνδυασμό με τον στόλο φορτηγών και ανυψωτικών μηχανημάτων μας, εγγυούνται την άριστη, εύκολη και οικονομική, μικρή ή μεγάλη, μετακόμιση στον νέο χώρο σας και κάθε μεταφορά, όσο μικρό ή μεγάλο, να είναι αυτό που μεταφέρετε, εντός ή εκτός Αττικής.

Μεταφορές

Η Μεταφορική Λύρας έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταφορές σε κάθε είδους αντικείμενα που επιθυμείτε με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια.

Μετακομίσεις

Η εταιρεία μας απαριθμύζεται από ανθρώπους χρόνια στον χώρο με εμπειρία που σας εξασφαλίζουν την γρήγορη, ασφαλή και οικονομική μετακόμιση.

Ανυψωτικό

Η Μεταφορική Λύρας παρέχει ανυψωτικό μηχάνημα που φτάνει μέχρι τον 10ο όροφο και μπορεί να μεταφέρει τα αντικείμενα σας με άνεση και ασφάλεια.

Μικρομεταφορές

Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους αντικείμενα που επιθυμείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

Αμπαλάζ

Παρέχουμε υπηρεσία αμπαλάζ διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες σας, συσκευάζοντας σε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά, τα αντικείμενα που θα μας υποδείξετε ή συνολικά, ότι υπάρχει στον χώρο σας.

Αποθήκευση

Διαθέτουμε ιδιωτικό χώρο για την αποθήκευση, κάθε είδους αντικειμένου. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα αντικείμενα σας, για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, με ασφάλεια, αξιόπιστα και σε συμφέρουσες τιμές.

 • Κωνσταντίνος

  Μεταφορά Λάρισα - Αθήνα
  "Από πόρτα σε πόρτα με ασφάλεια και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και σε λογικές τιμές...
  Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!"
 • Γιάννης

  Μεταφορά σπιτιού οικογένειας Ηλιούπολη
  "Παρόλες τις δυσκολίες ως προς την προσβασιμότητα στο διαμέρισμα (4ος όροφος) αλλά και τον όγκο των αντικειμένων προς μεταφορά η εταιρεία έδειξε επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Την εγκρίνω ανεπιφύλακτα !!!"
 • Ιωάννα

  Μεταφορά επιχείρησης Αθήνα
  "Απλά επαγγελματίες!!
  Καλές τιμές και επαγγελματισμός μαζί!!"

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Καλέστε μας ή στείλτε μας email

Άριστη, εύκολη και οικονομική μετακόμιση στην νέα σας κατοικία. Η μεταφορική μας με πάνω από 40 χρόνια στον χώρο είναι εδώ για να κάνει την μετακόμιση σας τόσο οικονομικά όσο και αξιόπιστα.
© COPYRIGHT 2024 ALL RIGHTS RESERVED | Designed by Some Talented People
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram